Ovale Houten buitensauna Hobbit

vanaf: 7,950

 [Inbegrepen % BTW.]

*Verzendkosten: adres nodig

paypalvisamastercard

SKU: hobbit. Categorieën: , ,

Product Description

Ovale Houten buitensauna Hobbit

*Snelle tip: vergeet niet om technische fiches van dit model te bekijken, kies uit de bovenstaande lijst.

Uniek hobbit design

Als u de Lord of the Rings of Hobbit films heeft gezien, zult u het op hobbits geïnspireerde ontwerp meteen waarderen. Daarnaast is de sauna zelf gemaakt voor 4 tot 8 personen. Het is veelzijdig en aanpasbaar aan al uw behoeften, terwijl het nog steeds erg gebruiksvriendelijk en personaliseerbaar is. Bovendien zijn er 2 versies, u heeft een luifel bovenaan de toegangsdeur, en er is ook een model zonder luifel. Het is ongelooflijk, interessant en onderscheidend, dus een geweldige investering voor elke liefhebber van de buitensauna.

2 verschillende kamers

Deze Hobbit-design sauna heeft 2 kamers (sauna ruimte ~2m en een kleedruimte ~1,8m). De totale uitwendige lengte is 4 m. U heeft de kleedkamer waar u tot rust kan komen en dan is er ook nog de speciale saunaruimte. Als u wilt, kunt u de elektrische heater of een HARVIA houtkachel toevoegen. Het helpt nogal wat omdat het een boeiende en krachtige ervaring biedt terwijl het proces elke keer naar nieuwe hoogten wordt gestuwd. Het wordt gewoon niet beter dan dit, dat is iets om rekening mee te houden.

Grote, uitgebreide hobbit sauna

Het geheel heeft 4 meter in de lengte, en het is ook 2 meter breed. Dit geeft de optimale grootte voor u, waardoor het een geweldige sauna ervaring wordt. Het helpt dat gevoel van kwaliteit en onderdompeling te bieden, en u zult merken dat u van het proces geniet. Bovendien heeft u een glazen deur tussen de kamers en een rond voorglas. Zo heeft u de verlichting die u nodig heeft. Wij geloven dat het hebben van natuurlijk licht erg belangrijk is, en dat dit vrij veel helpt.

Hoogwaardige materialen

Het product is gemaakt van thermohout of sparrenhout, afhankelijk van het materiaal waar u voor wilt gaan. Het is ook belangrijk om te weten dat u 2 vlakke banken kunt hebben die u helpen uit te rekken of te gaan liggen zoals u dat wilt.

Het is gemonteerd of als een kit geleverd

U bent vrij om te kiezen of u de unit al gemonteerd wilt hebben of dat u deze zelf wilt monteren. Als u voor het laatste kiest, komt het als een kit die u meteen kunt gebruiken.

Als u op zoek bent naar een ander, uniek type sauna, dan is dit de juiste voor u. Het Hobbit design is geweldig, het laat de sauna opvallen, maar is toch veelzijdig en een genot om te gebruiken. Het heeft ook een uitstekende dakbedekking en is bestand tegen de elementen, dus het is een perfecte buitensauna voor u en uw hele gezin. Probeer het vandaag nog en u zult niet teleurgesteld zijn!

*Decoratieve delen en deuren van de sauna zijn altijd gemaakt van sparrenhout vanwege de betere hardheid, maar geverfd in bijpassende kleur hout van de sauna.

Technische fiches

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Ovale Houten buitensauna Hobbit” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Kies hieronder

Houtgestookte Harvia-kachels

Saunaruimte = gebied exclusief kleedkamer of terras (indien gekozen)

Elektrische Harvia-kachels

Saunaruimte = gebied exclusief kleedkamer of terras (indien gekozen)

Extra opties

Kies hieronder

Dak kleur

Kies hieronder

Curbside, Openbare Straat Levering

Kies hieronder