Kunststof hottub kopen

Af en toe wat veranderingen aan de tuin aanbrengen, is een geweldige manier om jouw huis modern en aantrekkelijk voor jouw gezin te houden. Als je het gevoel hebt dat je thuis aan verandering toe bent, is dat extraatje waarnaar je op zoek bent misschien wel een hottub van TimberIN in de tuin. Hottubs geven jouw dierbaren een geweldige kans om samen tijd door te brengen en de kalmerende voordelen van een hottub te ervaren en dat allemaal vanuit het comfort van jouw achtertuin.
Bij TimberIN bieden we een brede selectie van kunststof hottubs. De kunststof schalen kunnen worden bekleed met verschillende soorten hout. Het materiaal is veilig, hygiënisch en niet giftig, wat perfect is voor hottubs. Het vereist zeer weinig of geen onderhoud en is vlekvrij.

Polypropylene Slider (2)
Polypropylene Slider (1)
Polypropylene Slider (2)
Polypropylene Slider (1)
previous arrow
next arrow

Bekijk al onze producten hieronder:

De belangrijkste voordelen van een kunststof hottub

Isolatie wordt aanbevolen voor hottubs in de tuin

Kunststof hottubs kunnen niet alleen aan de onderkant en zijkanten van de hottub worden geïsoleerd, maar ook met behulp van een geïsoleerd houten deksel aan de bovenkant. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het warmteverlies, wat jou op de lange termijn veel tijd, geld en moeite bespaart.

Makkelijk schoon te maken

Omdat het kunststof oppervlak aanzienlijk gladder is dan dat van een houten hottub, heeft het geen kieren of gaatjes waar vuil in kan blijven kleven. Het vlakke oppervlak is met een eenvoudige doek en wat water gemakkelijk schoon te maken. Het biedt ook geen geschikte omgeving voor algen en andere bacteriën om zich te kunnen verspreiden.

In hottubs voor de tuin kun je een bubbelsysteem installeren

Kunststof hottubs kunnen eenvoudig worden uitgerust met verschillende systemen om jouw badervaring te verbeteren. Of het nu een berichtensysteem is om een jacuzzi-gevoel te bieden, een filtersysteem om de onderhoudsbelasting nog verder te verlichten of LED-verlichting om de sfeer te verbeteren.

Waterefficiëntie

De gesloten banken van de kunststof modellen bieden de mogelijkheid om veel water te verwijderen dat niet efficiënt wordt gebruikt. De binnenkant voorkomt ook elke mogelijkheid van lekken, dat meer voorkomt bij zijn volledig houten tegenhangers.

Een kunststof hottub heeft een lange levensduur

Een kunststof hottub is iets dat erg lang meegaat. Terwijl volledig houten huttubs kunnen slijten door de veranderingen in temperatuur en vochtigheid, wordt het kunststof aanzienlijk minder beïnvloed door de verandering van seizoenen. Dat wil niet zeggen dat het na verloop van
tijd zijn glans verliest, maar het gaat gewoon veel langer mee.

Een hottubs in de tuin is licht van gewicht

Een
kunststof model, zelfs wanneer het wordt bekleed met hardhout zoals lariks, is meestal lichter dan een volledig houten hottub van dezelfde grootte. Dit komt omdat het kunststof model geen dikke houten bodemplaat nodig heeft.

Kunststof hottubs zijn niet corrosief

Voor degenen die op zout gebaseerde zuiveringssystemen of gewoon zout water gebruiken, kan het moeilijk zijn om een hottub te kiezen die niet negatief wordt beïnvloed door het natrium in het water. Hout, hoewel een goede keuze, zal op de lange termijn worden aangetast, terwijl stalen kuipen, zelfs als ze roestvrij zijn, gaan corroderen als ze zelfs maar licht worden beschadigd. Kunststof als materiaal is zeer goed bestand tegen zout, daarom is het een uitstekende keuze als je een grote hoeveelheid zout in het water wilt hebben.

Keuze uit meerdere soorten banken

Ronde modellen van kunststof onderscheiden zich van de anderen door het aanbieden van de grootste variëteit aan banken. Naast open en gesloten kunststof banken zijn er ook houten alternatieven beschikbaar. In de vorm van een gladde ronde vorm of een meer standaard hoekige vorm.

Zaken om te overwegen voordat je een kunststof hottub aanschaft

Hogere prijs – omdat het productieproces en de materialen die nodig zijn voor het vormen van een kunststof hottub duur zijn, zijn de kunststof hottubs natuurlijk duurder dan zijn houten tegenhangers.

Het tegenovergestelde van glasvezel – kunststof hottubs bieden een hoge mate van maatwerk met betrekking tot de vorm van de kuip, omdat het materiaal gemakkelijker verwerkbaar is. Hierdoor zijn er ook vierkante modellen op onze website te vinden met een capaciteit tot wel 16 personen tegelijk. De hoogte kan ook worden aangepast als je op zoek bent naar een kortere of langere hottub.

Hottubs van glasvezel worden uit één stuk gemaakt om in een mal te passen, daarom zijn de overgangen tussen de wanden soepel en naadloos. Bij het vormen van kunststof hottubs zijn de hoeken niet zo glad en bestaan ze meestal uit eenvoudige hoeken van 90 graden. De uiteinden van de vellen kunststof moeten ook via warmte worden verbonden, daarom kan er aan de
zijkant van de hottub een enigszins zichtbare naad soms worden gezien.

Kunststof hottub

1428

9.5

Verschillende vormen en ontwerpen


10.0/10

Complete thermische isolatie


9.5/10

Lange levensduur


9.0/10


Contacteer ons!
close slider
×