Hottub Kachel kopen

  • 1K
    SharesHout gestookte ovens worden special geproduceerd voor houten hottubs. Binnen de kachel, water circuleerd zichzelf zonder enig gebruik van een pomp. Warm water stroomt omhoog en genereerd lage druk wat koud water van de bodem lift. Om deze reden is een pomp aangedreven bij elektriciteit niet nodig.

Buiten Roestvrij Staal Kachel Voor Hot Tubs, Octagon Model (13)

Een Binnen of Buiten Kachel Hebben? Hottub Kachel Aluminium of Roestvrij Staal..

Het belangrijkste voordeel van het hebben van een buiten kachel is dat het meer ruimte biedt in het bad, terwijl met het hebben van een binnen model, men brandstof kan toevoegen zonder uit het bad te gaan. De lichaam en open haard van de oven kunnen gemaakt worden van roestvrij staal (verschillende modellen) of marine aluminium. De frame en deuren zijn gemaakt van gietijzer, dat een lange levensduur heeft. Er moet op gewezen worden dat als er een mogelijkheid is dat het waren bevroren kan raken, het water uit de oven moet worden gehaald na gebruik. De warmte die afkomstig is van het vuur wordt overgedragen aan het water door de complexe dubele oppervalk van de oven. Het gewoonlijke vermogen is 12-30kw. De houtgstookte ovens wordt aangesloten op de hot tub met behulp van aansluitings leidingen die komen met het pakket. Dit pakket combineerd kunstof buizen en flexibele rubberen slangen met klemmen voor een veilige verbinding. De schoorsteen van 2m lengte en een regen hoed is ook bijgevoegd in het pakket. Een sa schop word ook geleverd samen met de interieur ovens.

Procedure voor monteren:

  1. Oven moet op een horizontaal oppervlak staan
  2. Het moet ~ 15 cm lager staan dan de spa om de inclinatie van de bovenste slang te handhaven. Dit is noodzakelijk voor voor het werken van de volledige circulatie.
  3. Er moet een opening van Ø60 gemaakt worden voor het installeren van de bovenste slang. De inclinatie van de bodem moet ongeveer 190mm zijn
  4. Dezelfde opening moet aan de tegenovergestelde kant van de hot tub gemaakt worden voor de onderste slang.
  5. De bovenste en onderste slangen moeten verbonden worden met de oven.

Houtgestookte ovens werken net als andere traditionele houtovens. Het is logisch dat een beter verwarmingstijd geld wanneer droog hout wordt gebruikt. De haard is meestal 40-50 cm in lengte en 30-40mm breed. Het beste resultaat wordt verkregen door droge en in stukken gesneden houten panelen te gebruiken. Een enkele lading hout gaat ongeveer 45 minuten mee.

Belangrijkste kenmerken. Constructie en milieu bestendig Het lichaam van de oven kan gemaakt zijn van roestvrij staal of marine aluminium. Frame en deuren zijn meestal gemaakt van gietijzer. Grote en efficiente haard voor het laden van hout en een water afvoer opening (voor bij vorst). Gebruik van de oven in de winter In de winter moet al het water uit de oven worden gehaald na het gebruik van de hot tub. Dit dient te gebeuren om de mogelijkheid van het bevriezen van het water tegen te gaan. Water kan bevriezen en ijs zet uit en kan daardoor het interieur van de oven beschadigen. Let op: Als zee of chloor water wordt gebruikt, is het noodzakelijk om de oven met zoet water af te spelen.

Hottub Kachel

446

9.5

MOOIE VERSCHILLENDE ONTWERPEN


9.5/10

SNELVERWARMINGSTIJD


9.0/10

EFFICIËNT BRANDPROCES


10.0/10


Contacteer ons!
close slider