Hottub Kachel kopenWaarom zou je een houtgestookte kachel voor je hottub gebruiken en wat zijn de beste opties waaruit je kunt kiezen?

Het hebben van jouw eigen houtgestookte kachel voor je hottub kan je echt helpen om jouw plezier te vergroten en een uitstekende tijd te hebben. Investeren in een dergelijk product kan een enorm verschil maken en het heeft zeker het potentieel om de ervaring op een creatieve en unieke manier naar een hoger niveau te tillen. Je kunt kiezen voor een dompelbare snorkelkachel maar je kunt ook een externe kachel gebruiken, die afzonderlijk wordt gemonteerd. Met behulp van deze kachels heb jij geen enkel probleem om verbluffende resultaten te behalen en is jouw hottub altijd volledig verwarmd. Om het nog beter te maken, worden alle kachels met een regenhoed, kachelpijpen en al het aansluitmateriaal verkocht. Elk van de onderstaande opties is van een verbluffende hoge kwaliteit en jij kunt uit één van de drie verschillende vermogensniveaus kiezen. Je hoeft alleen maar de juiste keuze te maken.


Bekijk al onze producten hieronder:


Een elektrische kachel voor een houten hottub/jacuzzi

Een elektrische kachel is geweldig omdat hij compact, klein en extreem gemakkelijk te gebruiken is. Hij heeft een vermogensbereik van 3 – 18kW en de kachel zelf is gemaakt van thermoplast. De kachel wordt geleverd met een stromingsschakelaar, een oververhittingsuitschakeling en een regelbare thermostaat. Omdat het een elektrische kachel is, kun je het ook uitstekend verplaatsen en is het gemakkelijk met zout- en chloorwater te gebruiken. De kachel is volledig getest en gecertificeerd en erg compact en dat is wat deze kachel zo geschikt maakt voor zowel kleine als grote houten hottubs. Het is een product dat op een creatieve en lonende manier jouw houten hottub echt tot leven brengt.

Een externe houtgestookte kachel voor een hottub met een rond model

Deze unieke kachel is zo indrukwekkend omdat hij groot en rond is. Je kunt er veel hout in verbranden. En het beste van alles is dat je drie maten hebt om aan jouw eisen te kunnen voldoen. De grootste maat is geweldig, vooral als je een zout- en chloorbehandeling wilt toepassen. De kwaliteit is verbluffend en bij deze kachel is veel aandacht besteed aan details. Met een gewicht van rond de 40kg is het een groot product maar het biedt wel 20kW, wat voldoende is om zonder zorgen de warmte te creëren, die je nodig hebt. Bij aankoop krijg je ook een schoorsteen met een regenhoed. Dat betekent dat je een geweldig product zult ontvangen en je zult van de manier waarop het eruit ziet en de waarde die het toevoegt echt versteld staan.

Een houtgestookte externe kachel voor een hottub/jacuzzi in de tuin

Wanneer je je hottub of jacuzzi wilt verwarmen, moet je soms grote houtblokken gebruiken. En dat is waar deze externe kachel goed van pas komt. Het heeft een vrij uniek ontwerp en is zeer efficiënt omdat het een buitengewone warmteoverdracht en uitstekende kwaliteit biedt. Je zult merken dat hij snel opwarmt en dat hij zonder problemen in grote kuipen past, zoals bijvoorbeeld de 1800mm. Aan deze unit kun je, indien nodig, een drukklep, een glazen deur en een thermometer toevoegen. Hij levert een buitengewone geweldige ervaring en heeft een enorme prijs-kwaliteitverhouding. Precies datgene waar jij rekening mee wilt houden.

Een externe houtgestookte kachel voor een jacuzzi/hottub

Alleen omdat je een externe kachel moet gebruiken, wil dat nog niet zeggen dat je voor een heel eenvoudig ontwerp moet gaan. Daarom moet je het verstandig aanpakken en de resultaten zelf behoren tot de beste. Met name is dit apparaat een zeer populaire keuze omdat het aanpasbaar en gebruiksvriendelijk is en ook een breed scala aan functies omvat, die je kunt verkennen. Het werkt geweldig voor elke tuin of terras. Je zult het ook handig vinden dat het een lade heeft voor het legen van de as, wat erg handig en betrouwbaar is. Als je een zout- en chloorbehandeling wilt, kun je gemakkelijk kiezen voor de optie 316 roestvrij staal. De unit heeft eigen aansluitslangen en een schoorsteen van 2m met een eigen regenhoed. Het gaat niet alleen heel lang mee, maar het levert ook een zeer goede kwaliteit en waarde op.

Een onderdompelbare snorkelkachel voor het opwarmen van het water in de hottub

Deze onderdompelbare kachel heeft een ongelooflijk ontwerp en drie verschillende maten waaruit je kunt kiezen op basis van de grootte van jouw hottub. Het is een geweldig product en je hoeft je geen zorgen te maken dat je warmte verliest. Je krijgt alle accessoires die je nodig hebt zoals een verwarming bescherming en een speciale minibar. De kwaliteit is verbluffend en je krijgt altijd een geweldig kwalitatief product. Bovendien wordt het product zelf geleverd met een schoorsteen van 1,2m en een eigen regenhoed. Het levert echt de waarde en de kwaliteit die je nodig hebt en de ervaring zelf is ronduit verbluffend. Probeer het gewoon, want het is echt een geweldige kachel voor een hottub met een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.

Hout gestookte ovens worden special geproduceerd voor houten hottubs. Binnen de kachel, water circuleerd zichzelf zonder enig gebruik van een pomp. Warm water stroomt omhoog en genereerd lage druk wat koud water van de bodem lift. Om deze reden is een pomp aangedreven bij elektriciteit niet nodig.

Buiten Roestvrij Staal Kachel Voor Hot Tubs, Octagon Model (13)

Een Binnen of Buiten Kachel Hebben? Hottub Kachel Aluminium of Roestvrij Staal..

Het belangrijkste voordeel van het hebben van een buiten kachel is dat het meer ruimte biedt in het bad, terwijl met het hebben van een binnen model, men brandstof kan toevoegen zonder uit het bad te gaan. De lichaam en open haard van de oven kunnen gemaakt worden van roestvrij staal (verschillende modellen) of marine aluminium. De frame en deuren zijn gemaakt van gietijzer, dat een lange levensduur heeft. Er moet op gewezen worden dat als er een mogelijkheid is dat het waren bevroren kan raken, het water uit de oven moet worden gehaald na gebruik. De warmte die afkomstig is van het vuur wordt overgedragen aan het water door de complexe dubele oppervalk van de oven. Het gewoonlijke vermogen is 12-30kw. De houtgstookte ovens wordt aangesloten op de hot tub met behulp van aansluitings leidingen die komen met het pakket. Dit pakket combineerd kunstof buizen en flexibele rubberen slangen met klemmen voor een veilige verbinding. De schoorsteen van 2m lengte en een regen hoed is ook bijgevoegd in het pakket. Een sa schop word ook geleverd samen met de interieur ovens.

Procedure voor monteren:

  1. Oven moet op een horizontaal oppervlak staan
  2. Het moet ~ 15 cm lager staan dan de spa om de inclinatie van de bovenste slang te handhaven. Dit is noodzakelijk voor voor het werken van de volledige circulatie.
  3. Er moet een opening van Ø60 gemaakt worden voor het installeren van de bovenste slang. De inclinatie van de bodem moet ongeveer 190mm zijn
  4. Dezelfde opening moet aan de tegenovergestelde kant van de hot tub gemaakt worden voor de onderste slang.
  5. De bovenste en onderste slangen moeten verbonden worden met de oven.

Houtgestookte ovens werken net als andere traditionele houtovens. Het is logisch dat een beter verwarmingstijd geld wanneer droog hout wordt gebruikt. De haard is meestal 40-50 cm in lengte en 30-40mm breed. Het beste resultaat wordt verkregen door droge en in stukken gesneden houten panelen te gebruiken. Een enkele lading hout gaat ongeveer 45 minuten mee.

Belangrijkste kenmerken. Constructie en milieu bestendig Het lichaam van de oven kan gemaakt zijn van roestvrij staal of marine aluminium. Frame en deuren zijn meestal gemaakt van gietijzer. Grote en efficiente haard voor het laden van hout en een water afvoer opening (voor bij vorst). Gebruik van de oven in de winter In de winter moet al het water uit de oven worden gehaald na het gebruik van de hot tub. Dit dient te gebeuren om de mogelijkheid van het bevriezen van het water tegen te gaan. Water kan bevriezen en ijs zet uit en kan daardoor het interieur van de oven beschadigen. Let op: Als zee of chloor water wordt gebruikt, is het noodzakelijk om de oven met zoet water af te spelen.

Hottub Kachel

446

9.5

MOOIE VERSCHILLENDE ONTWERPEN


9.5/10

SNELVERWARMINGSTIJD


9.0/10

EFFICIËNT BRANDPROCES


10.0/10


Contacteer ons!
close slider