Home PageAccessoires voor hottubs

Accessoires voor hottubs


LED-verlichting voor hot tubs

LED-verlichting voor hot tubs

Baden onder een sterrenhemel is zeker een geweldige ervaring. Maar wat als de nachtelijke hemel gebeurt er troebel zijn? Een geweldig alternatief voor licht toe te voegen en de sfeer is LED-verlichting voor de hot tub of het zwembad. Deze LED-verlichting helpen om een perfect romantische sfeer te creëren in je hut tub of het zwembad. Verkrijgbaar in twee instellingen – vaste kleur of verwisselen kleuren – LED-verlichting voor hot tubs zal zeker elke bader te vermaken. Variërend van paars, blauw, groen, rood en geel dit type verlichting oplossing voor hot tubs en zwembaden zorgt voor een zachte schaduw, in plaats van een harde, schurende tint. De meest populaire keuze is 2-3 LED verlichting voor een bubbelbad van 1800 mm in diameter. De LED-lampjes worden vervolgens geïnstalleerd in de muren van de hot tub om het licht op een manier die de meest aangename voor het oog zou zijn te verdelen. De LED-lampen zijn waterbestendig, IPX5 niveau. Elke LED-verlichting wordt aangesloten op een individuele controller die zorgvuldig is geïnstalleerd en onder de houten lambrisering op de hot tub. De schakelaar wordt vervolgens in een eenvoudig geplaatst om ter plaatse te komen. Of het nu een glasvezel of plastic hot tub, deze LED-verlichting, speciaal ontworpen met hot tubs en zwembaden in het achterhoofd, kunnen worden in een van onze modellen geïnstalleerd. Of als u verlangen om de entertainment waarde van het bad je al in het bezit te verbeteren en het installeren van een nieuwe en interessante functie, de LED-verlichting voor hot tubs en zwembaden zijn een prachtige oplossing, ook. Probeer het bedenken van een koude winter ’s nachts, de grond bedekt met sneeuw, water in de hot tub of het zwembad al stomen. Voeg LED-verlichting voor hot tubs en zwembaden om deze vergelijking. De vijf kleuren verwisselen en het creëren van een spektakel in het bad. Een magische en ontspannende avond gegarandeerd!

Hydro (water) massage voor hot tubs

Een eerste klas Spa ervaring in de eigen achtertuin mogelijk gemaakt met hydromassage voor hot tubs en zwembaden. Dompel jezelf onder in een warme hot tub of het zwembad en genieten van de prachtige hydromassage effect en de talloze voordelen voor zowel de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een stomende hot tub of het zwembad met hydromassage helpt om de geest volledig te ontspannen en verlicht stress. Daarnaast is er een rustgevende hydromassage vermindert spierpijn en pijn, verbetert de bloedsomloop en de doorbloeding.

Hydromassage kan zowel glasvezel en polypropyleen modellen worden geïnstalleerd. Deze massage systeem voor hot tubs en zwembaden bestaat uit 6 krachtige chromen jets, in de muren rond de omtrek van de hot tub geïnstalleerd. De zuigeenheid trekt water in het systeem, waar het dan wordt gedispergeerd om de buizen en terug in het bad vrijgegeven door de jets, waardoor een sterke masserende werking. De hydromassage voor hot tubs en zwembaden wordt bestuurd door een aan / uit-knop en een besturing wiel om de intensiteit van de massage te regelen. Het hele systeem wordt aangesloten op een standaard 220V enkelfasig netwerk daarom geschikt voor vrijwel elk huishouden. De hydromassage voor hot tubs en zwembaden is waterdicht IPX5 gecertificeerd. De blower moet worden beschermd tegen de elementen, dus het is aangeraden te houden bedekt onder een houten kist, trap of een terras. Voor de zwemmers die willen dat de mogelijkheid om te schakelen tussen een sterkere en zachtere massage, kan de hydromassage naast de luchtbel massage voor hot tubs en zwembaden worden geïnstalleerd. Ervaar de wonderen van een uitstekende massage-systeem in uw eigen achtertuin. Laat je zintuigen en geest te ontspannen, terwijl de 6 krachtige hydromassagejets draai je hot tub of het zwembad in een Spa. Voeden onze geest en lichaam met de hydromassage voor hot tubs ad zwembaden!

Luchtbel massage voor hot tubs

Er is geen betere manier om de entertainment waarde van een houten, glasvezel of PP hot tubs maximaliseren dan door het installeren van een luchtbel massage? Pluk de verschillende voordelen voor de gezondheid van een ontspannende massage door te kiezen voor de luchtbel massage voor hot tubs en zwembaden. Niet alleen heeft een stomende hot tub of zwembad met een luchtbel massage verbetert de bloedsomloop, de doorbloeding en vermindert spierpijn, het heeft ook therapeutische voordelen voor je mentale en emotionele gezondheid, door te helpen de geest te ontspannen en het masseren van de stress weg.

De luchtbel massage bestaat uit 12 krachtige stralen, die in de wanden rond de omtrek van de spa worden geïnstalleerd. Gecontroleerd door een eenvoudige aan / uit-knop, de luchtbel massage voor hot tubs en zwembaden is makkelijk te gebruiken en vereist vrijwel geen onderhoud. De luchtbel maakt verbinding met een standaard 220V enkelfasig netwerk, waardoor het geschikt is voor huishoudelijk gebruik maakt.

Men kan zich afvragen, hoe de luchtbel massage-effect wordt gecreëerd. Het systeem is aangesloten op een ventilator, welke lucht trekt en sterke kracht verspreidt de lucht door een verdeelstuk in twaalf buizen. De lucht verplaatst zich dan door de pijpen en wordt geduwd door de jets, waardoor lucht massage bubbels in de hot tub of het zwembad. Voor de zwemmers die willen dat de mogelijkheid om te schakelen tussen een zachtere en een sterkere massage, kan de luchtbel massage naast de hydromassage voor hot tubs en zwembaden worden geïnstalleerd.

Een warm bad kan alleen worden verbeterd door de toevoeging van de luchtbel massage om uw hot tub of het zwembad. Ervaar de heerlijke en de verschillende voordelen voor de gezondheid van de luchtbel massage in uw hot tub of het zwembad en laat stress en zorgen slinken weg. Sit back, relax en geniet van de luchtbel massage!

Waterfiltratie voor hot tubs

het onderhoud van het water moet worden van het grootste belang aan een hot tub of het zwembad eigenaar als het sterk de tevredenheid van de zwemmers beïnvloedt. Om de zuiverheid en duidelijkheid te garanderen, is het sterk aan te raden om een waterfilter te gebruiken. De meest populaire keuze voor een bubbelbad of zwembad is een zandfilter. Een zandfilter-eenheid voor hot tubs vergt vrijwel geen onderhoud zelf, de actieve component – het zand – heeft alleen worden veranderd 3 tot 5 jaar, om deze reden is het een perfecte keuze voor een bubbelbad en zwembad reiniging. Het zand in de zandfilter voor de hot tub en zwembad functioneert als een “spons” door het vastleggen van onzuiverheden. Twee roestvrijstalen verbindingen worden gebruikt om het zandfilter verbinden met een bad. Een verbinding aan de bovenkant van de spa, een onderaan. Het water wordt getrokken uit de hot tub of het zwembad in de zandfilter door de onderste verbinding, waar het wordt gezeefd door het zand. Diverse kleine deeltjes, zoals vuil, grind etc. komen te zitten in het zand. Vers gezuiverde water wordt vervolgens vrijgelaten uit de zandfilter terug in de hot tub of het zwembad door de bovenste verbinding.

De zandfilters voor hot tubs en zwembaden variëren in kracht en het vermogen om te filteren. De kleinste beschikbare optie is 4m3 zandfilter, die perfect is voor een 1800 mm diameter hot tub of het zwembad en ze gaan tot 8m3. De zandfilter voor de hot tub en het zwembad wordt aangesloten op een standaard 220V 1 fase outlet, dus geen elektrische aanpassingen zijn nodig voor huishoudelijk gebruik. Het water filterproces wordt nog gemakkelijker gemaakt door een extra timer. Op deze manier het zandfilter voor bubbelbad en zwembad kan worden geprogrammeerd om te draaien voor een bepaalde interval van tijd. De zwemmers kunnen gewoon ontspannen en te mediteren in het warme bad, terwijl het zand filter doet zijn werk, zoals het herinneren om het filter te stoppen is geen probleem.

Het wordt aanbevolen om het zand filter voor hot tub en het zwembad tegen de elementen te beschermen door te bedekken. Een houten kist van hetzelfde hout als de hot tub maakt een perfecte dekking en ziet er geweldig uit aan de zijkant van het bad. De houten kap is afneembaar en biedt gemakkelijke toegang tot de zandfilter. De zandfilter apparaat kan ook worden verborgen onder de trap van een hot tub of zwembad of onder een terras geplaatst.

De zandfilter voor de hot tub of het zwembad moet zeker worden overwogen om de waterkwaliteit te verbeteren, aangezien het de taak voert geen chemische behandeling is in staat om te doen door zeven en het verwijderen van kleine vuildeeltjes. Gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk, een zandfilter unit is een aanbevolen aanvulling op elke hot tub of het zwembad.

Contacteer ons!
close slider
×