Moderne buitensauna

Ontdek onze andere buitensaunamodellen

Ontdek de top van ontspanning: Moderne buitensauna met glazen voorzijde en anteroom

Ontsnap naar een wereld van pure rust met onze ultramoderne buitensauna. Met een adembenemend glazen front en een ruime anteroom, herdefinieert deze sauna de buitensauna-ervaring en biedt zowel een verbluffende esthetiek als uitzonderlijke prestaties.

Een meesterwerk van design en functionaliteit

Geniet van een saunaparadijs dat vorm en functie naadloos combineert. De panoramische glazen voorzijde biedt adembenemende uitzichten op je omgeving, terwijl de aparte anteroom maximaal comfort en gemak garandeert.

Royale afmetingen voor ongeëvenaard comfort

Met een lengte van 5 meter en een breedte van 2,4 meter biedt deze moderne buitensauna voldoende ruimte voor een werkelijk ontspannende sauna-ervaring. Strek je uit, ontspan en laat de warmte je lichaam omhullen.

Premium materialen voor duurzaamheid en stijl

Vervaardigd uit het beste Thermo- of sparrenhout, straalt deze sauna zowel duurzaamheid als een verfijnde esthetiek uit. De natuurlijke schoonheid zal elke buitenomgeving complementeren.

Sfeervolle verlichting voor ontspanning

Ervaar ultieme ontspanning met ons zorgvuldig ontworpen verlichtingssysteem. Drie Harvia saunalampen en LED-verlichting onder de banken creëren een warme en uitnodigende sfeer, die je sauna-ervaring versterkt.

Uitzonderlijke isolatie voor optimale efficiëntie

Volledige isolatie zorgt voor minimaal warmteverlies, waardoor je kunt genieten van een efficiënte en kosteneffectieve sauna-ervaring. De sauna houdt de warmte effectief vast, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en je ontspanning wordt gemaximaliseerd.

Waarom kiezen voor onze moderne buitensauna?

  • Ruim en comfortabel, met voldoende ruimte voor een luxe sauna-ervaring
  • Panoramisch glazen front voor adembenemende uitzichten en een verbinding met de natuur
  • Superieure isolatie voor energie-efficiëntie en optimale warmtebehoud
  • Sfeervol verlichtingssysteem voor een ontspannen en verkwikkende sfeer
  • Duurzame en stijlvolle constructie van premium Thermo- of sparrenhout

Verander je achtertuin in een oase van ontspanning met onze moderne buitensauna met glazen voorzijde en anteroom. Bestel nu en til je sauna-ervaring naar een nieuw niveau van luxe en rust.

Buitensauna kopen

3140

9.7

MOOIE VERSCHILLENDE ONTWERPEN


9.5/10

MEER TIJD VOOR FAMILIE EN VRIENDEN


10.0/10

BETERE SLAAP


9.5/10


Contacteer ons!
close slider
×