Kleine buitensauna’s voor 2-4 personen

Ontdek onze andere buitensaunamodellen

Kleine buitensauna’s voor 2-4 personen: ontspan in je eigen privé-oase

Ontsnap aan de drukte en dompel jezelf onder in de verkwikkende omarming van je eigen buitensauna. Deze compacte sauna is ontworpen voor een optimale ruimtebenutting en heeft een diameter van slechts 2 meter, waardoor hij de perfecte aanvulling is voor elke tuin of achtertuin.

Op maat gemaakt voor intieme bijeenkomsten

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee of een gezellige bijeenkomst met vrienden, deze kleine buitensauna biedt comfortabel plaats aan 2-4 personen. Ervaar de verkwikkende voordelen van saunatherapie in de privacy van je eigen achtertuin.

Flexibele verwarmingsopties

Geniet van de warmte die bij je voorkeuren past. Kies tussen een traditionele houtkachel Harvia M3 of een moderne elektrische kachel Harvia Cilindro met een vermogen van 9 kW. Beide opties worden compleet geleverd met stenen en een schoorsteen, voor een naadloze sauna-ervaring.

Uitzonderlijk vakmanschap en isolatie

Deze sauna is gemaakt van het beste sparrenhout of thermowood en heeft niet alleen een esthetisch aantrekkelijke buitenkant, maar biedt ook uitstekende isolatie. De dikke wanden houden de warmte effectief vast, waardoor de opwarmtijd wordt verkort en de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Verbeter je ambiance

Creëer een werkelijk serene sfeer met optionele verlichting. Zachte, warme lichten transformeren je sauna in een heiligdom van ontspanning, zodat je volledig kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen.

Til je buitenleven naar een hoger niveau

Verander je buitenruimte in een oase van rust met deze kleine buitensauna voor 2-4 personen. Het ruimtebesparende ontwerp en de uitzonderlijke eigenschappen maken hem de perfecte aanvulling op elk huis. Bestel nu en begin aan een reis van pure wellness en ontspanning in het comfort van je eigen achtertuin.

Buitensauna kopen

3140

9.7

MOOIE VERSCHILLENDE ONTWERPEN


9.5/10

MEER TIJD VOOR FAMILIE EN VRIENDEN


10.0/10

BETERE SLAAP


9.5/10


Contacteer ons!
close slider
×