Glasvezel Hottub voor 2 Personen

vanaf: 2,148

 [Inbegrepen 21% BTW.]

paypalvisamastercard

SKU: ofurofiber. Categories: ,

Product omschrijving

 • 278
  Shares

Glasvezel Hottub voor 2 Personen :

Een kleine en handzame Ofuro tub voor alleen jullie twee, zonder enige over capaciteit. Luxe deksel gemaakt van glasvezel, met koloniale wanden die indruk zullen maken na de eerste keer proberen. Voor het echte luxe gevoel zou je ook de water- of luchtmassage moeten proberen, die beide optioneel te installeren zijn. Het houten deksel past perfect in de stijl, net als de trap. Het is mogelijk om een elektrische of een extern verwarmingselement aan te brengen, maar beide zijn ook in de hottub te installeren. De tub zelf is compact en neemt weinig ruimte in uw tuin in beslag, maar brengt wel onvergetelijke ervaringen met zich mee. De tub wordt snel warm, zeker in vergelijking met de grotere tubs, waardoor je tijd en geld bespaart. Glasvezel heeft weinig onderhoud nodig en voor de waterreiniging raden we het filtersysteem aan. Geen zorgen meer over vies water en alleen maar meer tijd in de tub zelf kunnen doorbrengen!

Selecteer hieronder uw ontwerp

Technische gegevens (Engels)

 • 278
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 278
  Shares

1 review for Glasvezel Hottub voor 2 Personen

5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. Patrik

  Beste Albertas,

  Wij zijn verheugd over de spa.

  Het duurt slechts een kwartiertje voordat het bad gevuld is.

  Op anderhalf uur is het water via de elektrische weerstand op temperatuur.

  En dat is het ronduit genieten !

  Groeten,
  Patrik

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Patrik
  Was this review helpful to you?
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Clear

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Elektrische kachel

Selecteer hieronder

—Vermogen van de elektrische kachel en het type aansluiting—

Schrijf hieronder bijvoorbeeld 9kW, 400V, 3 fasen

Dekseltype

Selecteer hieronder

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Binnen kleur

Selecteer hieronder

Type waterafgifte

Selecteer hieronder

Verzending

Selecteer hieronder

Soort levering

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder