Hottub Vierkant Kunststof

vanaf: 2,216

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]
*Productie en verzending: ~ 4 weken

paypalvisamastercard

SKU: recdeluxe. Categorieën: ,

Product omschrijving

 • 286
  Shares

Hottub Vierkant Kunststof

Als je iemand bent die graag tijd doorbrengt met vrienden, dan zal deze tub je zeker gaan helpen in het organiseren van de beste ontmoetingen. Je kunt hier wel 16 mensen in kwijt. Kun je je een pool party voorstellen in een tub? Wat zal dat fantastisch zijn, met LED-lampen en bubbelmassage. Onvergetelijk en leuk voor het hele jaar en het niet uit hoe koud het buiten is. Dit is een geweldige aanschaf, stijlvol, elegant en gemaakt om in te genieten samen met vrienden.

Losse onderdelen. Selecteer hieronder

Technische gegevens (Engels)

 • 286
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 286
  Shares

1 beoordeling voor Hottub Vierkant Kunststof

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Emilie

  Voici quelques photos de notre Hottub.
  Nous avons encore des travaux à effectuer dans la pièce, je vous enverrai de nouvelles photos dès que tout sera terminé.

  Nous avons essayé le bain ce weekend et c’est absolument parfait!
  La finition est très soignée, et l’installation très facile.
  Encore merci pour tout.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Emilie
  Vond je deze beoordeling nuttig?
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Kies hieronder

Houtsoort

Kies hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

Type van banken

Kies hieronder

Thermische isolatie

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Binnen kleur

Kies hieronder

Verwarmer upgrade

Kies hieronder

Type waterafgifte

Kies hieronder

Verzend opties

Kies hieronder