Kunststof hottub voor 2 personen

vanaf: 2,085

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]

paypalvisamastercard

SKU: ofuropp. Categorie:

Product omschrijving

 • 212
  Shares

Kunststof hottub voor 2 personen

Het minimalistische en compacte model, de houten ofuro met voering van polypropyleen voering, alleen voor jullie twee, zal je favoriet worden. Het model zit tussen de houten en glasvezel modellen in. Er zijn meer mogelijkheden dan de houten tub omdat je hier hydro massage kunt installeren zonder je druk te maken over mogelijke lekkages. Hoewel het niet die luxueze uitstraling heeft van de glasvezel ofuro, is polypropyleen zeker geen slechtere hottub. Je kunt tevens kiezen uit vier verschillende kleuren en de tub zo inrichten als jij dat wilt. Maak je wensen kenbaar en we gaan ons best doen.

Selecteer hieronder uw ontwerp

Technische gegevens (Engels)

 • 212
  Shares

LED licht

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”LED”]

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”electric”]

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”hydro masazas”]

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”oro masazas”]

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”sand filtration”]

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 212
  Shares

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Kunststof hottub voor 2 personen” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Kies hieronder

Elektrische kachel

Selecteer hieronder

—Vermogen van de elektrische kachel en het type aansluiting—

Schrijf hieronder bijvoorbeeld 9kW, 400V, 3 fasen

Thermische isolatie

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Binnen kleur

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Type waterafgift

Kies hieronder

Verzending

Kies hieronder

Soort levering

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder