Houtgestookte houten hottub

vanaf: 1,143

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]
*Levering: ~4 weken

paypalvisamastercard

SKU: woodendeluxeA. Categorie:

Product omschrijving

 • 205
  Shares

Houtgestookte houten hottub

Het Deluxe model is ontworpen om luxueus maar ook eenvoudig en knus te zijn. De wijde ronde dorpel laat het model er niet alleen goed uit zien het maak hem ook nog eens uitermate comfortabel. De trap balanceert de esthetiek. Hoewel een houten hottub meer onderhoud nodig heeft, is dit een 100% natuurlijk product wat een onvergetelijke badervaring leidt. Om de ontspannende ervaring nog beter te maken kunnen er een bubbel-massagesysteem, led-lichten, filtratie en andere opties bijgeleverd worden. Laat ons weten wat je wilt en we proberen zo goed mogelijk op jouw wensen in te spelen

Losse onderdelen. Selecteer hieronder:

Technische gegevens (engels)

 • 205
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 205
  Shares

3 beoordelingen voor Houtgestookte houten hottub

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Steven

  Wij zijn zeer blij bij jullie besteld te hebben.
  Zeer degelijk materiaal. Correcte afspraken en een correcte prijs.
  We genieten volop van onze nieuwe aanwinst in de tuin!
  Alvast bedankt!

  Mvg Steven en Stefanie

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Steven
  Vond je deze beoordeling nuttig?
 2. G.J.

  De aankoop van een hottub

  Als familie reizen wij veel in Scandinavië en komen daar regelmatig houten hottub`s tegen. Het leek ons een goed idee om ook thuis zo`n bad aan te schaffen. Op internet kwamen we vele aanbieders tegen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een houten hottub van Timberin. De bestelling en alle correspondentie vanuit Litouwen is heel goed verlopen. Het bad is nu afgeleverd. Vanuit ons werk als restauratie architect hebben we veel te maken met het gebruik van hout. Het bad is uit prachtig fijnnervig Siberisch larikshout opgebouwd. Prima materiaal en een nette afwerking. We zijn al met al dus heel tevreden.

  G.J.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from G.J.
  Vond je deze beoordeling nuttig?
 3. Tanja

  Beste,
  De hottub is af geraakt, mits een beetje aanpassingen en hulp van iemand die er ook één heeft.
  Ik hoop dat u de foto’s goed hebt aangekregen.
  Bedankt alvast
  Met vriendelijke groeten Tanja

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Tanja
  Vond je deze beoordeling nuttig?
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Type waterafgifte

Kies hieronder

Verzending

Kies hieronder

Soort levering

Kies hieronder