Houten tuinhuis blokhut tuinberging

vanaf: 2,414

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: adres nodig
*Productie en verzending: ~3-4 weken

paypalvisamastercard

Wissen

Thermische isolatie

Extra accessoires

Kies hieronder

Dak kleur *

Kies hieronder

Curbside, Openbare Straat Levering *

Kies hieronder

SKU: camping. Categorieën: ,

Product omschrijving

Houten tuinhuis blokhut tuinberging:

Heb je nog nooit gehoord van glamping? Maar heb je altijd al gedroomd van een comfortabel bed in plaats van de harde grond tijdens het kamperen? Of misschien is het bouwen van een zomerhuisje in jouw tuin te veel moeite maar is een eenvoudige tent voor jou en jouw gasten niet comfortabel genoeg? We bieden een mogelijkheid om een ​​nieuw soort kamperen – glamping – te ervaren. Dit nieuwe woord betekent letterlijk glamoureus kamperen, want nu kun je van de natuur genieten zonder luxe op te hoeven offeren. Steeds meer mensen wenden zich tot een comfortabele hut, die ze installeren voor eigen gebruik.

Wij bieden twee verschillende vormen van deze hutten aan, namelijk de Iglo en de Barrel, die kunnen worden gebouwd uit drie houtsoorten – Siberische spar, lariks of thermo-hout. Vurenhout is erg licht, terwijl het hout van thermo donkerder is dan natuurlijk hout en met lariks zit tussen deze twee soorten in. Het dak is gedeeltelijk bij de Barrel en volledig bij de Iglo bedekt met bitumineuze shingles. Er zijn drie kleuren om uit te kiezen: zwart, bruin en groen. Elke hut is op maat gemaakt en speciaal voor jou ontworpen, daarom kan deze geheel leeg of met de reeds gemaakte slaapplaats, banken of zelfs een terras worden geleverd. Voor een comfortabel verblijf is er ook een optie voor elektriciteit en een installatie voor LED-verlichting. Een ander belangrijk aspect met betrekking tot de levering is dat de hut geassembleerd en klaar voor gebruik of plat geleverd kan worden. De keus is aan jou, maar als je besluit om voor de niet-samengestelde hut te kiezen, duurt het wat langer en iemand nodig om het in elkaar te zetten maar uiteindelijk zul je trots zijn op het bouwen van je eigen hut.

Eerlijk gezegd, is deze hut alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig buitenleven. Als je nog andere wensen hebt, kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen en zullen wij ons best doen om aan jouw verwachtingen te voldoen.

  • Geïmpregneerde buitenmuren;
  • Houtsoort: Siberische spar; Lariks of Thermo-hout (selecteer hieronder);
  • Lengte: 3000 mm; 4000 mm; 5000 mm (selecteer hieronder);
  • Hoogte: 2400 mm;
  • Dak bedekt met bitumineuze shingles [3 kleuren beschikbaar];
  • Vloer dikte: 40 mm (hout);
  • Wanddikte: 45 mm (hout);
  • Windows: in de deuren en in de achterwand;
  • Decoratieve kroonlijst;
  • Twee kamers op verzoek (geen extra kosten) beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Houten tuinhuis blokhut tuinberging” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Thermische isolatie

Extra accessoires

Kies hieronder

Dak kleur *

Kies hieronder

Curbside, Openbare Straat Levering *

Kies hieronder