Houten Hottub voor 2 Personen

vanaf: 926

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: kies hieronder
paypalvisamastercard

SKU: ofurowood. Categorie:

Product omschrijving

 • 248
  Shares

Houten Hottub voor 2 Personen: 

Bekijk dit minimalistische en compacte model eens, de houten ofuro, voor jullie twee. Om het eenvoudig te houden is dit 100% natuurlijke product gemaakt van vuren, berken of thermo-hout. Minder is meer toch? Je bespaart water, verwarmingstijd en geld omdat een tub voor twee minder water nodig heeft en daardoor ook minder verwarmingstijd. Een luchtmassagesysteem kan in de bodem van de tub worden geïnstalleerd, waarvan niets te zien is maar die de tijd die doorgebracht wordt in de tub wel een stuk aangenamer maakt. Vergeet niet na te denken over de waterkwaliteit. Hoe kan ik er langer mee doen? Overweeg een aanschaf van een verwarming van 316 roestvrij staal, zodat je chloor en andere schoonmaakmiddelen in de tub kunt gebruiken. Anders moet je telkens het water verversen of gebruik maken van niet-chemische schoonmaakmiddelen. De tub is naar eigen voorkeuren aan te passen, al naar gelang jouw wensen.

Selecteer hieronder uw ontwerp

Technische gegevens (Engels)

 • 248
  Shares

LED licht

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”LED”]

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”electric”]

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”hydro masazas”]

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”oro masazas”]

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”sand filtration”]

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

1 beoordeling voor Houten Hottub voor 2 Personen

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
 1. Ger

  Hallo Timberin,

  Ik zou nog een review schrijven over het het Ofurobad, dat je geleverd hebt. Het bad staat nog niet op de juiste plaats, maar we hebben hem al twee keer in de lijnolie gezet en hebben met oud en nieuw alvast een Nieuwjaarsduik genomen en daarna nog maar een paar keer.

  Buiten vroor het een beetje in het bad was het goed uit te houden.

  Het Bad vind ik prachtig en de buitenkachel is netjes afgewerkt en werkt ook prima.

  Vr. groet Ger

  Geüploade afbeelding(en):

  Afbeelding #1 vanGer
  1 op 1 mensen vonden dit nuttig. Was deze beoordeling nuttig voor jou?
  Ja
  Nee
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Elektrische kachel

Selecteer hieronder

—Vermogen van de elektrische kachel en het type aansluiting—

Schrijf hieronder bijvoorbeeld 9kW, 400V, 3 fasen

Houten delen

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Type waterafgift

Kies hieronder

Vergadering type

Kies hieronder

Verzending

Kies hieronder

Soort levering

Selecteer hieronder