Thermohout Hottub

vanaf: 1,637

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]
*Levering: ~4 weken

paypalvisamastercard

SKU: basictermo. Categorieën: ,

Product omschrijving

 • 220
  Shares

Thermohout Hottub

Als je iemand bent die graag met zijn handen werkt, dan zijn houten hottubs perfect voor jou omdat je ze zelf nog in elkaar moet zetten. Deze optie komt ook van pas voor mensen die leven op plekken waar grote vrachtwagens lastig kunnen lossen. Je kunt uit 4 verschillende diameters kiezen en uit 3 verwarmingstypes zodat er altijd iets voor jou bijzit. Houd er rekening mee dat houten hottubs in het begin gaan lekken omdat het hout uitzet maar op de langere termijn is een houten hottub stabieler, zijn de isolatiewaardes beter en kun je het vocht beter binnen houden. Daarnaast is een houten hottub een 100% natuurlijk en traditioneel product.

Losse onderdelen. Selecteer hieronder:

Technische gegevens (Engels)

 • 220
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 220
  Shares

1 beoordeling voor Thermohout Hottub

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Dorothé

  Albert,

  Het was wel even spannend om ‘m in Litouwen te bestellen maar onze complimenten voor de continue foto updates en de afhandeling in z’n geheel. De hottub is na binnenkomst meteen omgedoopt tot Magnesium Tobbe; er zit een giga hoeveelheid magnesium in het water en hij wordt intensief gebruikt. Een pluim voor de bouwers; écht vakwerk. Mooi gestoomd hout, dikke planken, prima afgewerkt. Ook de kachel is prima. Hij brand als een tierelier en krijgt het bad zonder problemen lekker (soms zelfs té) warm. Kortom: wij zijn bijzonder tevreden met deze aankoop. Als je ‘m eens wilt bekijken en/of uitproberen dan ben je welkom op een piramide ervaringsdag; kijk op https://www.evenwijs.nl voor de data.

  Thermohout Hottub Basic – Evenwijs – Balk (Friesland).

  Met vriendelijke groet,
  Dorothé

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Dorothé
  Vond je deze beoordeling nuttig?
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Houten delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Type waterafgifte

Kies hieronder

Verzending

Kies hieronder

Soort levering

Kies hieronder