Hottub kachel intern 4 personen

vanaf: 2,348

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Gratis!]
paypalvisamastercard

SKU: classicsmall. Categorie:

Product omschrijving

 • 294
  Shares

Hottub kachel intern 4 personen

Precies op tijd voor de zomer presenteren we onze nieuwe handige afmeting van de klassieke fiberglas hot tub. Met een binnendiameter van 1600mm is dit de perfecte keuze voor als je op zoek bent naar iets intiems of gewoon iets wilt voor de mensen in je leven, die het dichtst bij je staan. Het kleine volume zorgt voor een zeer snelle opwarming, waardoor het een perfect haalbare en ontspannende oplossing is voor na een dag hard werken. En je hoeft de bank ook niet af te breken als het weer tijd is om de tub te vullen. Als je op zoek bent naar een hot tub voor in de tuin of de achtertuin, maar niet al te veel ruimte hebt, dan is dit het perfecte model voor jou.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Selecteer hieronder uw ontwerp

Technische gegevens (Engels)

 • 294
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 294
  Shares

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Hottub kachel intern 4 personen” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Elektrische kachel

Selecteer hieronder

—Vermogen van de elektrische kachel en het type aansluiting—

Schrijf hieronder bijvoorbeeld 9kW, 400V, 3 fasen

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Selecteer hieronder

Binnen kleur

Selecteer hieronder

Metalen delen

Selecteer hieronder

Type waterafgifte

Selecteer hieronder

Verzending

Selecteer hieronder

Soort levering

Selecteer hieronder

—Positie van de technische kist? Schrijf hieronder—

Als de kachel op 12 uur staat, kunnen we de kist van 2 tot 10 uur plaatsen

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder