Hottub elektrisch

vanaf: 2,709

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Gratis!]
*Productie en verzending: ~4 weken

paypalvisamastercard

SKU: electricgfk. Categorieën: ,

Product omschrijving

 • 490
  Shares

Hottub elektrisch

Een tub die aan jouw wensen aangepast kan worden omdat er uit zoveel details gekozen kan worden. De tub is zeer makkelijk in gebruik, heeft een coating van glasvezel die gemakkelijk schoon te maken is en een elektrische verwarmer, die weinig tot geen onderhoud nodig voor het opwarmen van de tub. Stel de temperatuur in en laat de verwarming draaien totdat de gewenste temperatuur bereikt is. De TimberTemp thermometer geeft aan wanneer het tijd is om in bad te gaan. De verwarmer houdt het water de hele tijd op de gewenste temperatuur. Bodem en wand isolatie houdt het water langer warm en kost nu ook nog eens niets extra. Het is mogelijk om een houtoven met de elektrische verwarmer te combineren. Deze zijn onderling af te wisselen in gebruik of tegelijk om het verwarmingsproces sneller te laten verlopen, dat is makkelijke zelf in te stellen. De tub heeft dichte zitjes zodat er minder water nodig is, wat op langere termijn kosten bespaard en ook nog eens milieuvriendelijker is.

Losse onderdelen. Kies hieronder:

Technische gegevens (Engels)

 • 490
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 490
  Shares

1 beoordeling voor Hottub elektrisch

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Willem

  Ik heb de Hottub van Timberin besteld via de website met een electrische heater en zonder filter. De Hottub werd keurig op tijd afgeleverd. Zorg er wel voor dat je een heftruck of een man of vijf met spierballen paraat hebt om de Hottub van de vrachtauto te laden. Het apparaat weegt een kilootje of 200, schat ik in. Installatie is eenvoudig. Zorg voor een goede stabiele ondergrond. Een terras of grindtegels volstaat. Zet hem in elk geval niet zo op het gras want dan zakt ie naar China…:). Denk er om dat als je een Hottub koopt met een electrische heater dat je een aparte groep moet aanleggen in je meterkast. Dat is niet heel ingewikkeld maar als je hem aansluit op een bestaande groep dan loop je het risico dat de zekering er uit klapt. Ik raad ook aan om de Hottub niet zonder filter te kopen. Het water wordt namelijk best snel vies als er een paar mensen een uurtje in liggen te dobberen. Je kan er ook een blokje bouillon bij gooien voor een heerlijk soepje…:) Ik heb er zelf later een zandfilter op aangesloten. Maar je kan het filter beter aanvinken bij je bestelling. Kost effe wat maar zonder filter blijf je water verversen. Er gaat zo’n 1300 liter water in het badje. Het vullen van het bad is niet zo duur. Een kuub water kost een Eurootje dus dat valt wel mee. Daarna is het wel even vogelen met de juiste hoeveelheid chloor en de juiste PH waarde. Informatie daarover is goed te vinden op het internet. Chloortabletten, PH testers en al dat soort spullen kan je kopen bij de lokale bouwmarkt of ook via internet.

  Al met al kan ik Timberin aanraden voor een betaalbare Hottub die er ook nog eens leuk uit ziet. Het hout om de Hottub is van onbehandeld grenen. Dat gaat dus geen 20 jaar mee. Maar ja, wie dan leeft wie dan zorgt. Je kan er natuurlijk ook een van plastic kopen maar ja dan zit je er bij als Renee en Natascha Froger. Wil je dat dan…?

  Veel plezier met de Hottub. Ik raad aan om tijdens het badderen een mooie witte Chardonnay in te schenken en het succes is verzekerd!

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Willem
  1 van de 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig. Vond je deze beoordeling nuttig?
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Upgrade van elektrische verwarming en connectiviteit

Selecteer hieronder

Houtsoort

Selecteer hieronder

Dekseltype

Selecteer hieronder

Type van trappen

Selecteer hieronder

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Binnen kleur

Selecteer hieronder

Upgrade van houtkachel

Selecteer hieronder

Type waterafgifte

Selecteer hieronder

Verzending

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder