Beste Albert,

 Wat een Service!  Albert, een hartelijke dank voor u en uw medewerkers voor de goede klantenservice.  Voor, tijdens en na de bestelling!

Elke vraag werd quasi onmiddellijk beantwoord zodat de klant vlot aan de slag kan met de bestelling, de voorbereidingen, de levering en plaatsing.

Enkel de levertijd duurde iets langer dan volgens de website maar dit was het wachten meer dan waard.

 Een hot tub bestellen in Litouwen?  Best spannend maar de vele positieve reviews uit Nederland en België deden ons beslissen om de hot tub bij Timberin te bestellen.
Het werd de Wellness Royal in thermohout.  We kozen voor de standaard maat.  Standaardmaat?  Wees gerust, dat is groot, zeer groot….
We namen er het houten deksel met isolatie bij alsook de zandfilter.

Ik dacht voldoende volk op te trommelen om te helpen om de hot tub uit de vrachtwagen te tillen en naar de tuin te brengen.
Doch de mensen van de transportfirma hadden duidelijk al heel wat hot tubs geleverd en waren zeer creatief om de hot tub van de vrachtwagen te krijgen (zonder lift) met een beetje hulp van mij.  Even uit de vrachtwagen kantelen en dan op de transpalet.

Met de nodige creativiteit namen zij de hindernissen om in de tuin te geraken zodat de hot tub op korte tijd op zijn plaats stond.
Alles uitgepakt zodat we konden controleren op eventuele transportschade doch alles was in voortreffelijke staat.

 Een pluim voor de 2 mensen van het transportbedrijf: vriendelijke, behulpzame mannen.

Zij boden nog aan om de zandfilter te installeren doch dit heb ik zelf gedaan.
Ik heb er namelijk nog een ozonator, UV-filter en verwarmingselement (anti-vries) tussen geplaatst.

Een weetje: ik had reeds filterzand gekocht voor de zandfilter doch de filter is door Timberin reeds gevuld met zand.  Dus niet nodig om filterzand in huis te halen.

Eens alle filters geïnstalleerd kon  de cover erop.  Deze houten cover hebben wij aan de binnenzijde extra bekleed met 5cm isolatieplaat zodat het beter bestand is tegen de koude.

De houten deksel (tweedelig) op de hottub weegt best veel.  Maar dat getuigt van degelijkheid.

 Nog een weetje: Timberin voegt er een grote houten roerspaan bij zodat je het water tijdens het opwarmen kan omroeren.  Leuk.

 Eerste keer gebruik.  Starttemperatuur van het water was 8°.  Na 3 uurtjes hout stoken in de kachel was de hot tub klaar voor gebruik: 38°C.

Ging dus best snel.
Het is waarschijnlijk wel even leren hoe de kachel  te stoken want iets later was de hot tub temperatuur 42°.  Een beetje heet 😊    Maar dat is dus een kwestie van leren. 

En dan was het genieten, puur genieten.  De geur van het hout, de waterdamp dansend in het licht rond de hot tub, een lekker glaasje, een rustig achtergrondmuziekje … meer was er niet meer nodig.

Zijn wij tevreden?? Absoluut, meer dan tevreden zelfs.  Over de klantenservice van Timberin.  Over het transportbedrijf.  En vooral ook van de hot tub zelf!  We zijn benieuwd als volgend jaar de tuin weer volop groeit en bloeit… de hot tub zal er prachtig in staan.

Timberin, we kunnen het enkel maar aanraden.

 Albert en co… een hartelijke dank.

 

Groeten

 

J.J. , Antwerpen, Belgium.

 

                            

 

 

 

 

Contacteer ons!
close slider
×