Dear Albert,

This is my story of the tub:

Ik heb mijn tub, een week geleden geïnstalleerd en een nu een week met veel plezier gebruikt.

Mijn ervaringen met Timberin zijn erg goed, het overleg voor de verkoop ging prettig en soepel. Ook nu bij een nabestelling van een extra uitlaat en wat hout was de service erg goed.
Het installeren gaat vrij eenvoudig, Het opwarmen van het water ging verbazend snel. Zodra ik het bad gevuld heb met koud leidingwater, duurt het ongeveer 1,5 uur om het bad op een aangename temperatuur te krijgen.

Als ik met deze tijden en temperaturen het gemiddelde vermogen van de kachel bereken, kom ik op ongeveer 76 kW. Uitgegaan van 1,6 m2 water, 16 graden koud water en eind temperatuur van 33 graden in 1,5 uur tijd.

Het contact met Timberin ging per mail en viber, ik heb een aantal malen gebeld om een en ander uit te leggen, dit ging in het Engels. Het mailen werd binnen een werkdag beantwoord en op chat berichten werd binnen een uur op gereageerd, erg prettig.

Als ik terug kijk is alles voorspoedig gegaan!

Tevreden Timberin klant: Gerco uit Lochem

Contacteer ons!
close slider
×