Ik heb een tonsauna van 4m gekocht, goed voor 10 a 12 personen.

Timberin heb ik ervaren als een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Normaliter ben ik wat voorzichting met onbekende buitenlandse bedrijven, maar deze voelde goed. Dat is ook gebleken, de service is prima en ze helpen zeer goed. De sauna kwam perfect op het afgesproken moment aan, goed stevig verpakt en geheel compleet.
Mijn deelnemers (ik geef ijstrainingen volgens de Wim Hof Methode) vinden de sauna heerlijk, voooral de glazen achterwand is proachtig en krijg ik veel complimenten over.
Ik heb gekozen voor thermo hout, zeer mooi en geen hete druipende hars, waar je bij regulier hout soms last van kan hebben…., heerlijk.
Ik heb er zelf wel iets langere draadeinden voor gekocht (RVS) omdat dat makkelijker monteren is.
Timberin bedankt voor de samenwerking

Bart  nl Training&Coaching

Outdoor – Buiten Houten Tuin Sauna Rond, Bart, Hoofdstraat, Nederland (2)

Outdoor – Buiten Houten Tuin Sauna Rond, Bart, Hoofdstraat, Nederland (1)

 

 

 

 

Contacteer ons!
close slider
×