WELLNESS NEULAR KNAP Scandinavische hot tub – geen onderhoud nodig

vanaf: 3,637 vanaf: 3,270

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Gratis!]
*Verzending: 3-4 weken

paypalvisamastercard

Wissen

Al inbegrepen *

Selecteer hieronder

Extra kachel

Selecteer hieronder

Dekseltype *

Kies hieronder een

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Binnen kleur *

Selecteer hieronder

Buiten kleur *

Selecteer hieronder

Verzending *

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder

SKU: neural. Categorieën: , , , ,

Product omschrijving

WELLNESS NEULAR KNAP Scandinavische houtvezelbrander in glasvezel of elektrische hot tub

Het team van TimberIN is er trots op om de nieuwste toevoeging aan het assortiment hot tubs van glasvezel te introduceren. Geïnspireerd op hedendaagse Scandinavische architectuur presenteren wij de hot tub “Wellness Scandinavian”. De donkere perfect uitgelijnde panelen aan de buitenzijde geeft de hot tub een uiterlijk dat lijkt op de moderne en chique gebouwen die momenteel in de meeste Noordse landen in zijn. De buitenpanelen zijn gemaakt van hypermodern Neular-materiaal, dat met haar unieke kwaliteiten de beperkingen van natuurlijk hout overtreft.

Nieuwe! Appgestuurde houtpelletverwarmer – fornuis voor bubbelbaden alleen verkrijgbaar bij dit model! Lees meer in onze BLOG!

Geniet met geliefden van je favoriete film zonder je zorgen te hoeven maken over het geruis. Het Neular-materiaal heeft geweldige geluidsisolerende eigenschappen waardoor het perfect is voor de persoon, die even helemaal weg wil zijn van de drukte van de stad. Nu kun je je telefoon vanuit het comfort van jouw hot tub beantwoorden zonder de ontspanning die het biedt te laten varen.

Zoals al eerder vermeld, is de hot tub met de Scandinavische regio in gedachten ontworpen. Om deze reden is het gekozen materiaal niet alleen extreem weerbestendig, maar heeft het ook een ongelooflijk lange levensduur. Het kan in de meest extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld temperaturen ver beneden het vriespunt worden gebruikt. Omdat grote hoogtes de eigenschappen van de materialen niet aantast, is dit de perfecte hot tub voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte aanvulling op hun blokhut op grote hoogte. Kijk zonder enige angst voor de kou vanuit jouw luxe hot tub over de met ijs bedekte bergtoppen.

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de vochtigheidsgraad. Organiseer samen met je vrienden in het nieuwe Wellness Scandinavian model het meest memorabele feest van de eeuw. Een fiberglas interieur in combinatie met Neular-materiaal maakt het de perfecte combinatie om niet alleen een grote menigte maar ook intense beweging tegemoet te komen. De glasvezel binnenkant biedt een solide basis, die geschikt is voor een groot gezelschap vrienden, terwijl de buitenpanelen zeer waterdicht zijn. Het water kan ongeacht het seizoen continu spatten en jij hoeft je niet langer zorgen te maken over de vochtigheidsgraad van het hout of mogelijke houtrot.

Alle genoemde eigenschappen zorgen ervoor dat deze hot tub uitzonderlijk weinig onderhoud behoeft. Elke zomer-/vakantiehuis kan worden verbeterd met deze hot tub. Het maakt niet uit of je ervoor kiest om op wintersport te gaan of om gewoon een ontspannen weekend doorbrengen, de hot tub is klaar zodra jij er bent.

Als je op zoek bent naar een perfecte plek om te mediteren, bieden de buitenpanelen een UV-bestendig toevluchtsoord om je vrij te houden van externe storingen. Nodig je geliefde uit om je te vergezellen in de meest ontspannen en romantische omgeving die er maar mogelijk is, terwijl je samen de sterrenhemel bewondert.

Alleen met dit model basisframe van de hot tub van roestvrij staal 304 in plaats van hout! Maximale stabiliteit en levensduur!

 

Selecteer hieronder uw individuele ontwerp

 

Technische gegevens (Engels)

VIDEOS

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

  • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
  • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
  • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

  • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
  • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “WELLNESS NEULAR KNAP Scandinavische hot tub – geen onderhoud nodig” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen *

Selecteer hieronder

Extra kachel

Selecteer hieronder

Dekseltype *

Kies hieronder een

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Binnen kleur *

Selecteer hieronder

Buiten kleur *

Selecteer hieronder

Verzending *

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder