Moderne buitensauna met voorruimte compleet

vanaf: 9,559

*Verzendkosten: adres nodig

paypalvisamastercard

SKU: moderne. Categorie:

Product Description

Moderne buitensauna met voorruimte compleet

Onze nieuwe moderne buitensauna met voorruimte is ontworpen om de grenzen te verleggen met een geweldige look en ongelooflijke prestaties. Velen van ons willen een prachtige, gebruiksvriendelijke buitensauna, en het kan erg moeilijk zijn om de juiste te vinden die aan uw behoeften voldoet. Daarom zijn wij hier om u te helpen met een geweldig, innovatief en eenvoudig te gebruiken model. Deze prachtige sauna heeft een lengte van 5 meter en is ook nog eens 2,4 meter breed, waardoor hij opvalt door zijn unieke stijl en functies.

Groot en betrouwbaar

De moderne buitensauna met voorruimte doet het ook op het gebied van compartimenten erg goed. Hij heeft een kleedruimte en een saunagedeelte. Het is groot genoeg om comfort te bieden, ongeacht wanneer en hoe u het wilt gebruiken. Het installeren is ook heel eenvoudig en het product zelf is gemaakt van hout van hoge kwaliteit. In feite kunt u kiezen of u hem van thermo- of vurenhout wilt maken, afhankelijk van uw wensen. Dat alleen al maakt het zo uniek en anders.

Geweldige verlichting

In de moderne buitensauna met voorruimte vindt u ook een zeer goed verlichtingssysteem. De fabrikant heeft 3 Harvia lampen toegevoegd die u kunt gebruiken voor een geweldige verlichting en het werkt allemaal precies zoals u verwacht. Niet alleen dat, maar je krijgt ook een aantal LED’s onder de banken. Dit zorgt voor een zeer goed resultaat en de waarde van deze sauna behoort tot de beste op de markt.

Zeer goede isolatie

Isolatie is belangrijk als u een buitensauna heeft. Dit model heeft een volledige thermische isolatie, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over warmteverlies. In plaats daarvan zult u zeer minimaal tot geen warmteverlies hebben. Uiteindelijk is de ervaring geweldig en zult u altijd een geweldig resultaat en kwaliteit hebben.

Ongelooflijke uitzichten

Met deze moderne buitensauna met voorruimte hebt u in een handomdraai een fantastisch uitzicht. Het product heeft panoramische ramen, en die helpen u dat unieke, ongelooflijke uitzicht binnen te halen dat u altijd al wilde. Tegelijkertijd hoeft u zich nooit zorgen te maken over warmteverlies of iets dergelijks. Het is een van die producten die innovatief zijn, maar ook gemakkelijk aan te passen aan uw eigen behoeften!

Als u een geweldige moderne buitensauna met een glazen voorkant wilt, probeer deze dan vandaag nog. Het ziet er geweldig uit, het biedt een zeer goede isolatie en het uitzicht is indrukwekkend. Bovendien is de indeling in compartimenten zeer goed, en u zult versteld staan van de algehele kwaliteit en ervaring. Wij raden u aan om het zelf eens te proberen, en uiteindelijk kunnen de voordelen ongeëvenaard zijn. Wees gerust, met de moderne buitensauna met glazen front kunt u gemakkelijk uw eigen hoekje van de hemel buiten voorbereiden, waar u eindelijk kunt ontspannen en tot rust komen wanneer u maar wilt!

Technische fiches en video

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Moderne buitensauna met voorruimte compleet” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Kies een optie voor uw saunagrootte

Houtgestookte Harvia-kachels

Kies hieronder een houtkachel, elektrische kachel, smart kachels

Elektrische Harvia-kachels

Kies hieronder een houtkachel, elektrische kachel, smart kachels

Saunatoebehoren

Kies hieronder

Curbside, Openbare Straat Levering

Kies hieronder