Houten hottub: Siberische spar, lariks Deluxe

vanaf: 1,143

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]
*Levering: ~3-4 weken

paypalvisamastercard

Wissen

Al inbegrepen *

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Verzending *

Kies hieronder

SKU: woodendeluxeA. Categorie:

Product omschrijving

 • 4
  Shares

Houten hottub: Siberische spar, lariks Deluxe:

Het Deluxe model is ontworpen om luxueus maar ook eenvoudig en knus te zijn. De wijde ronde dorpel laat het model er niet alleen goed uit zien het maak hem ook nog eens uitermate comfortabel. De trap balanceert de esthetiek. Hoewel een houten hottub meer onderhoud nodig heeft, is dit een 100% natuurlijk product wat een onvergetelijke badervaring leidt. Om de ontspannende ervaring nog beter te maken kunnen er een bubbel-massagesysteem, led-lichten, filtratie en andere opties bijgeleverd worden. Laat ons weten wat je wilt en we proberen zo goed mogelijk op jouw wensen in te spelen

 • Binnen diameter (1600-2200 mm): Selecteer hieronder;
 • Houtsoort: Selecteer hieronder;
 • Hout dikte: 44 mm;
 • Totale hoogte: 1040 mm;
 • Hoogte van de banken: 280 mm;
 • 3 roestvrijstalen spanbanden;
 • Houten banken;
 • Type “B” trappen; 
 • Houten deksel in twee delen;
 • Luxe randafwerking;
 • Mini houten bar;
 • Bodem water vrijlating.

Losse onderdelen. Selecteer hieronder:

Technische gegevens (Engels)

Houten Hottub Deluxe, Siberische sparren met binnen kachel, Zeeweg Bekegem, Belgium

Wij zijn blij met de aankoop van de hottub. Het is nu zomer en winter genieten in de tuin. De hottub nu een paar keer gebruikt en het is echt zalig genieten. Alles is goed verlopen bij de aankoop enkel de levering, waarom leveren ze gewoon niet met een laadklep een een transpalet? Als er mensen willen komen kijken kan dat gerust na afspraak.

In bijlage enkele foto’s van de hottub.

Bekegem Belgium
5.0
2015-09-07T08:36:01+02:00
Wij zijn blij met de aankoop van de hottub. Het is nu zomer en winter genieten in de tuin. De hottub nu een paar keer gebruikt en het is echt zalig genieten. Alles is goed verlopen bij de aankoop enkel de levering, waarom leveren ze gewoon niet met een laadklep een een transpalet? Als er mensen willen komen kijken kan dat gerust na afspraak. In bijlage enkele foto’s van de hottub. Bekegem Belgium
5
1

Afmetingen

 • 4
  Shares

Houten hottub deluxe

Houten deksel

Type “B” trappen

 • 4
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

Wissen

Al inbegrepen *

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Verzending *

Kies hieronder