Houten hottub Red Cedar

vanaf: 3,653

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]

paypalvisamastercard

SKU: woodcedar. Categorieën: ,

Product omschrijving

 • 208
  Shares

Houten hottub Red Cedar

Dit rustieke model ziet er oud uit maar is splinternieuw. Dit past in het rustieke en plattelandsthema. Kijk maar naar de ornamenten en details bij de dorpel. Je kunt kiezen uit vurenhout of lariks, maar de manier waarop deze tub is geschilderd geeft het zijn vintage look. Het heeft een plastic voering en er kunnen allerlei dingen geïnstalleerd worden om de gebruikerservaring nog beter te maken.Dit is jouw mogelijkheid om je uniek en uitzonderlijk te voelen met dit luxe model.

Losse onderdelen. Selecteer hieronder:

Technische gegevens (engels)

 • 208
  Shares

LED licht

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”LED”]

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”electric”]

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”hydro masazas”]

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”oro masazas”]

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”sand filtration”]

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 208
  Shares

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Houten hottub Red Cedar” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Type waterafgifte

Kies hieronder

Verzending

Kies hieronder

Soort levering

Kies hieronder