Houten Hottub Goedkoop model

vanaf: 902

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]
*Levering: ~3-4 weken

paypalvisamastercard

Wissen

Al inbegrepen *

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA-apparatuur

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Houten delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Verzending *

Kies hieronder

SKU: woodenbasic. Categorieën: , , , ,

Product omschrijving

Houten Hottub Goedkoop model

Het deluxe model is ontworpen om luxueus maar gezellig te zijn. De grote ronde dorpel ziet er niet alleen goed uit, deze is ook een comfortabel en de trappen houden de esthetiek goed in balans. Hoewel een houten hottub wat meer onderhoud vergt, is het wel een 100% natuurlijk product, met een onvergetelijke bad-ervaring. Om de beste ontspanning te ervaren zou je een massagesysteem met luchtbubbels moeten nemen. Opties zoals LED-lampen, filtratie en anderen zijn ook beschikbaar. Laat ons jou wensen weten en we zullen ons best doen om hieraan te voldoen.

 • Verzendmethode: compleet gemonteerd of als een kit (niet geassembleerd).
 • Binnen diameter (1600-2200 mm): selecteer;
 • Totale hoogte: 1000 mm;
 • Hoogte van de banken: 280 mm;
 • Hout dikte: 44 mm;
 • Houtsoort – Siberische sparren, lariks (selecteer hieronder);
 • Kachel: kies hieronder;
 • 2 roestvrij stalen ringen;
 • Houten banken;
 • Type “B” trappen;
 • Bodem water vrijlating.

Losse onderdelen. Selecteer hieronder:

Jozef Beeckman main

Houten Hottub basic, Siberische sparren met binnen kachel, Borgloon-Jesseren Belgium

Beste aankoop van mijn leven! Lang gezocht op internet, maar uiteindelijk toch beslist om bij TimberIn aan te kopen. Eerst hadden we wat schrik om zo een bedrag over te maken naar Litouwen. Eerst één deel, en daarna, na een paar foto’s, het tweede deel van de aankoopprijs. En nu afwachten… Tot ik een telefoontje kreeg dat ze komend weekend Belgie passeerde, en mij zaterdag of zondag zouden beleveren. En inderdaad, op zondagnamiddag rond 16u arriveerde ze. Oef, een echte opluchting! We waren niet bedrogen!
Onmiddellijk ’s avonds de kachel aan de gang gezet en 2 uurtjes later zaten we in water van 39 graden! Een echte aanrader! Top!


5.0
2015-09-07T07:57:48+00:00
Beste aankoop van mijn leven! Lang gezocht op internet, maar uiteindelijk toch beslist om bij TimberIn aan te kopen. Eerst hadden we wat schrik om zo een bedrag over te maken naar Litouwen. Eerst één deel, en daarna, na een paar foto’s, het tweede deel van de aankoopprijs. En nu afwachten… Tot ik een telefoontje kreeg dat ze komend weekend Belgie passeerde, en mij zaterdag of zondag zouden beleveren. En inderdaad, op zondagnamiddag rond 16u arriveerde ze. Oef, een echte opluchting! We waren niet bedrogen! Onmiddellijk ’s avonds de kachel aan de gang gezet en 2 uurtjes later zaten we in water van 39 graden! Een echte aanrader! Top!
5
1

Afmetingen

Houten Hottub Basic

Houten deksel

Type “B” trappen

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

Wissen

Al inbegrepen *

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA-apparatuur

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Houten delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Verzending *

Kies hieronder