Hottub Ingraven Fiberglas Terras met conische banken

vanaf: 1,785

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Gratis!]
*Levering: ~3-4 weken

paypalvisamastercard

Wissen

Vorm van glasvezelbad *

Selecteer hieronder

Dekseltype *

Selecteer hieronder

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Binnen kleur *

Selecteer hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Selecteer hieronder

Verzending *

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder

SKU: terraceconical. Categorie:

Product omschrijving

 • 1
  Share

Hottub Ingraven Fiberglas Terras met conische banken

Dit specifieke model heeft aflopende wanden die ervoor zorgen dat de tub comfortabeler is om in te zitten en te baden in vergelijking met tubs met rechtopstaande wanden. Dit terras model is kleiner (hoogte 850mm of 950 mm) met zitjes geschikt voor kinderen. Als je iemand bent die van klussen houdt is het terras model de perfecte keuze. De mogelijkheden voor plaatsing zijn praktisch eindeloos omdat de hottub geheel of gedeeltelijk geïntegreerd kan worden in de veranda. Een hottub in de veranda wegwerken is waarschijnlijk een van de esthetisch mooiste en makkelijkst te installeren opties. Je kunt daarnaast de individuele look van de tub aanpassen aan je eigen voorkeuren zonder meerkosten door de decoratieve elementen die op elk van onze tubs zitten. Hoewel er geen houten onderdelen op de bodem, wanden en deksel zitten moet je bij dit model goed letten op de isolatie. Alle systemen in de tub, zoals de watermassage, led-lichten, filtratie en verschillende soorten verwarmers kunnen op elkaar aangesloten worden. Dit model is uniek omdat het makkelijk aan eigen voorkeuren aangepast kan worden en er daardoor altijd anders uitziet.

Speciaal cadeau: TimberTemp® – Bluetooth 3D geprint thermometer voor hottubs;

Inclusief:

 • Fiberglas bad;
 • Bodemwaterafvoer met een stop;
 • Externe roestvrij staal kachel;
 • Houten of glasvezel deksel;
 • SPA-apparatuur is ook mogelijk (op aanvraag).

Bevestigingsmaten (de metingen worden gegeven voor een niet-geïsoleerd model, isolatiedikte ca. 2 – 3 cm):

 • De diameter van het gat in het terras: 1960 – 1990 mm;
 • De hoogte van het gat: 920 mm.

 

Technische gegevens (Engels)

 • 1
  Share

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

Wissen

Vorm van glasvezelbad *

Selecteer hieronder

Dekseltype *

Selecteer hieronder

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Binnen kleur *

Selecteer hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Selecteer hieronder

Verzending *

Selecteer hieronder

Speciaal cadeau

Selecteer hieronder