Hottub inbouw ingraven

vanaf: 1,320

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Gratis!]
*Levering: ~4 weken

paypalvisamastercard

SKU: sunken. Categorieën: ,

Product omschrijving

 • 310
  Shares

Hottub inbouw ingraven

Als je het soort persoon bent die het leuk vindt om dingen zelf te maken, dan is het terras model precies wat je zoekt. De mogelijkheden voor plaatsing zijn eindeloos en de hottub zelf wordt meestal geheel of gedeeltelijk verzonken in de grond. Een hottub geheel of gedeeltelijk in de grond wegwerken is waarschijnlijk een van de esthetisch mooiste en makkelijkst te plaatsen mogelijkheden. Je kunt daarnaast de individuele look van de tub aanpassen aan je eigen voorkeuren zonder meerkosten door de decoratieve elementen die op elk van onze tubs zitten. Hoewel er geen houten onderdelen op de bodem, wanden en deksel zitten moet je bij dit model goed letten op de isolatie. Alle systemen in de tub, zoals de watermassage, led-lichten, filtratie en verschillende soorten verwarmers kunnen op elkaar aangesloten worden. Dit model is uniek omdat het makkelijk aan eigen voorkeuren aangepast kan worden en er daardoor altijd anders uitziet.

Meer ideeën nodig? Bekijk hier ons Pinterest-bord

Technische gegevens (Engels)

Belangrijk! Raadpleeg de bovenstaande Technische gegevensbladen om de modellen beter te begrijpen!

 • 310
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 310
  Shares

1 beoordeling voor Hottub inbouw ingraven

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Bertrand

  Bonjour,

  Voici 2 photos du bain installé.

  Le bain est bien et très agréable. Et il chauffe vite et bien.

  On va partager ces 2 photos sur Facebook (via Isabelle).

  Merci de nous faire parvenir le thermomètre

  Bien cordialement,

  Bertrand

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Bertrand
  Vond je deze beoordeling nuttig?
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Extra kachel

Selecteer hieronder

Dekseltype

Selecteer hieronder

Isolatie

Selecteer hieronder

SPA

Selecteer hieronder

Binnen kleur

Selecteer hieronder

Verwarmer upgrade

Selecteer hieronder

Type waterafgifte

Selecteer hieronder

Verzending

Selecteer hieronder