Goedkope hottub

vanaf: 902

 [Inbegrepen 21% BTW.]

*Verzendkosten: [Kies hieronder]
*Levering: ~4 weken

paypalvisamastercard

SKU: woodenbasic. Categorieën: , , , ,

Product omschrijving

 • 207
  Shares

Goedkope hottub

Het model is ontworpen om luxueus maar gezellig te zijn. De grote ronde dorpel ziet er niet alleen goed uit, deze is ook een comfortabel en de trappen houden de esthetiek goed in balans. Hoewel een houten hottub wat meer onderhoud vergt, is het wel een 100% natuurlijk product, met een onvergetelijke bad-ervaring. Om de beste ontspanning te ervaren zou je een massagesysteem met luchtbubbels moeten nemen. Opties zoals LED-lampen, filtratie en anderen zijn ook beschikbaar. Laat ons jou wensen weten en we zullen ons best doen om hieraan te voldoen.

Losse onderdelen. Selecteer hieronder:

Technische gegevens (Engels)

 • 207
  Shares

LED licht

LED licht geeft een prettig effecet. De meest populaire keuze is 2 tot 3 units. IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz.

De elektrische heater

De elektrische heater komt samen met de pomp. De stroom voor de elektrische heater is 6kW en vergt daarom speciale installatie waar de elektrische stoppeng gebruikt worden. De elektrische heater wordt gebruikt om het water warm te houden gedurende de winter zodat het niet bevriest. Mogelijke elektrische aansluiting: 220 V (1 fase); 380V (fase 3).

Het water massage systeem

Het water massage systeem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wand geinstalleerd zodat het water het lichaam horizontaal masseert. Het massage effect is sterker wanneer dit wordt gecombineerd met luchtbellen massage. Water moet in de winter periode uit de pijpen worden gehaald. Water massage-effect video hieronder. 6 massagestralen; CE; 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Het luchtbellen massagesysteem

Het luchtbellen massagesysteem wordt met 220v aangestuurd. Spuitstukken worden in de wander (en soms in de banken) vlakbij de zittingen geinstalleerd. Het massage effect is zwakker wanneer dit gecombineert wordt met hydro massage. Lucht loopt door de pijpen dus er hoeft in de winter niets leeggemaakt te worden.

Het zandfiltratie systeem

Het zandfiltratie systeem is aangesloten op de hot tub met twee roestvrijstalen slangen. Het systeem wordt door 220v aangestuurd. Filtratie is aanbevolen bij al onze modellen. Het filtreert alle organische deeltjes.

Thermo-isolatie

 • Thermische wandisolatie is een zeer effectieve manier om het water sneller te verwarmen, en voor een langere tijd warm te houden. Het is een veelvoorkomende keuze.
 • Bodemisolatie (wandisolatie niet inbegrepen). Samen met wandisolatie draagt dit bij aan een snellere verwarmtijd en blijft het water langer warm op een constant niveau. 
 • Isolatiecover, zorgt samen met wand- en bodemisolatie, voor het maximale thermale effect.

Type roestvrij staal

 • Roestvrij Staal 430. Dit type staal kan alleen gebruikt worden met helder, natuurlijk water zonder producten die zout of chloor bevatten. Bij deze betreffende keuze is een zandfiltersysteem sterk aan te bevelen.
 • Roestvrij Staal 316 is bestand tegen allerlei soorten zouten en chloor. Te gebruiken voor hotels en andere openbare plaatsen waar een hot tub zeer vaak wordt gebruikt.

Meer vragen? Lees dit document. 

VIDEOS

 • 207
  Shares

3 beoordelingen voor Goedkope hottub

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Paul

  Voor mij was het een avontuur om een redelijk kostbare aankoop te doen buiten Nederland, ver weg zonder enige vorm van mogelijke controle. Maar de manier waarop de order werd behandeld, het officiële papierwerk en het contact met TimberIN stelde me gerust en ik plaatste de order. Omdat Ik een niet-standaard product wilde hebben, wat ik wilde stond niet op de website, was wat communicatie noodzakelijk. Deze communicatie ging prima en de levering was precies zoals afgesproken. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit, erg robuust. We zullen plezier hebben met de tub.

  Paul

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Paul
  Vond je deze beoordeling nuttig?
 2. Jozef

  Beste aankoop van mijn leven! Lang gezocht op internet, maar uiteindelijk toch beslist om bij TimberIn aan te kopen.
  Eerst hadden we wat schrik om zo een bedrag over te maken naar Litouwen. Eerst één deel, en daarna, na een paar foto’s, het tweede deel van de aankoopprijs. En nu afwachten…
  Tot ik een telefoontje kreeg dat ze komend weekend Belgie passeerde, en mij zaterdag of zondag zouden beleveren. En inderdaad, op zondagnamiddag rond 16u arriveerde ze. Oef, een echte opluchting! We waren niet bedrogen!
  Onmiddellijk ’s avonds de kachel aan de gang gezet en 2 uurtjes later zaten we in water van 39 graden! Een echte aanrader! Top!
  Contente groeten van Jozef uit Borgloon, Belgie.

  Vond je deze beoordeling nuttig?
 3. Olivier

  Vlotte aankoop, geleverd zoals gepland, goede afspraken en een mooie hottub.

  Mvg.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Olivier
  Vond je deze beoordeling nuttig?
Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Selecteer hieronder

Extra kachel

Kies hieronder

SPA

Kies hieronder

Smart SPA-apparatuur add-ons (wifi-signaal vereist)

Kies hieronder

Metalen delen

Kies hieronder

Houten delen

Kies hieronder

Oven upgrade en connectiviteit

Kies hieronder

Type waterafgifte

Kies hieronder

Verzending

Kies hieronder

Soort levering

Kies hieronder