Buitensauna 4 persoons rond

8,894

SKU: luxe. Categorie:

Product Description

Buitensauna 4 persoons rond: ultieme ontspanning in je tuin

*Snelle tip: vergeet niet om technische fiches van dit model te bekijken, kies uit de bovenstaande lijst.

Ontdek de ultieme ontspanning met onze buitensauna voor 4 personen! Deze middelgrote sauna heeft een totale lengte van 2,8 meter en biedt plaats aan maximaal 4 personen. Gemaakt van hoogwaardig thermohout, is hij uitgerust met een Harvia M3 houtkachel of een elektrische Cilindro 9 KW kachel.

Waarom dit model kiezen?

Deze sauna is speciaal ontworpen voor wie op zoek is naar maximaal comfort tijdens het saunabezoek. De ergonomisch gevormde banken zorgen ervoor dat je heerlijk kunt achteroverleunen en optimaal kunt genieten van je sauna-ervaring.

Een ander hoogtepunt van dit model is de focus op een prachtig uitzicht. De sauna heeft een volledig glazen voorzijde en een halvemaanvormig raam aan de achterzijde, waardoor je tijdens het ontspannen in de aangename warmte kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

Met zijn middelgrote formaat is deze sauna perfect voor de meeste gezinnen. Hij neemt niet veel ruimte in beslag in je tuin, maar biedt toch voldoende plek voor gezellige sauna-momenten. Bestel vandaag nog je eigen buitensauna voor 4 personen en ervaar luxe, comfort en ontspanning in perfecte harmonie!

Kenmerken:

  • Thermohout
  • Buitenlengte: 2800 mm
  • Buitendiameter: 2310 mm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Buitensauna 4 persoons rond” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissen

Al inbegrepen

Kies hieronder

Houtgestookte Harvia-kachels

Kies hieronder

Elektrische Harvia-kachels

Kies hieronder

Curbside, Openbare Straat Levering

Kies hieronder