Houtgestookte hottubs kopen in duitsland

Af en toe je huis opknappen en wat wijzigingen aanbrengen, is een geweldige manier om het thuis voor jouw gezin bijgewerkt en spannend te houden. Als je het idee hebt dat je leven thuis wel een oppepper kan gebruiken, is de vonk waarnaar je op zoek bent misschien wel een hottub van TimberIN. Hottubs geven jouw dierbaren, allemaal vanuit het comfort van een achtertuin, een geweldige kans om tijd samen door te brengen en de kalmerende voordelen van een hottub te ervaren.

Fiberglass Slider (2)
Fiberglass Slider (1)
Fiberglass Slider (2)
Fiberglass Slider (1)
previous arrow
next arrow


Bij TimberIN bieden we een brede selectie van glasvezel hottubs. De buitenkant kan worden bekleed met verschillende soorten hout of deze kan onbekleed worden gelaten om in de grond of op het terras te worden verzonken. Naast het assortiment houtsoorten bieden we ook een milieubewuste optie van panelen van materiaal, die door de mens zijn gemaakt. Het zijn de Neular panelen, die gemaakt zijn van huishoudelijk plastic afval waardoor het een 100% gerecycleerd materiaal is. Hierdoor is het zelf ook volledig recycleerbaar, veroorzaakt het geen extra afval en is het natuurvriendelijk. Een dergelijk uniek materiaal vertoont ook vrij unieke hoofdkenmerken. Enkele van de meest relevante voor hottubs buiten is de weerbestendigheid. De externe panelen van Neular materiaal zijn waterdicht, wat betekent dat zelfs als het het hele jaar door regent, de panelen hun vorm zullen behouden en op geen enkele manier zullen gaan vervormen of opzwellen. Aan de andere kant van het spectrum zijn de panelen ook UV-bestendig, wat betekent dat zelfs als er 24/7 intensief zonlicht is, ze niet worden aangetast. De fysieke schade is ook minder waarschijnlijk zichtbaar omdat de panelen niet splinteren en een grote hoeveelheid gewicht kunnen weerstaan. Het materiaal is veilig, hygiënisch en niet giftig, wat perfect is voor hottubs. Het vereist zeer weinig of geen onderhoud en is vlekvrij.

Glasfiber Houtgestookte Hottubs Tot 6 8 Personen

Bekijk al onze producten hieronder:


Dit zijn de belangrijkste voordelen van een hottub van glasvezel:

Isolatie

Hottubs van glasvezel kunnen niet alleen vanaf de onderkant en de zijkanten van de kuip worden geisoleerd, maar ook via een geïsoleerd deksel van glasvezel dat is gevormd om vanaf de bovenkant perfect op de hottub te passen. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van warmteverlies, wat jou op de lange termijn veel tijd, geld en moeite bespaart.

Makkelijk schoon te maken

Omdat het oppervlak van glasvezel aanzienlijk gladder is dan dat van een houten hottub, heeft het ook veel minder verschillende kieren of gaten waar vuil zich kan ophopen. Het vlakke oppervlak is gemakkelijk met een doek en wat water schoon te maken. Het materiaal is ook geen geschikte omgeving voor algen en andere bacteriën om zich te kunnen verspreiden.

SPA-systemen

Hottubs van glasvezel kunnen eenvoudig worden uitgerust met verschillende systemen om jouw badervaring te verbeteren. Je kunt hierbij denken aan een berichtensysteem voor de jacuzzi of een filtersysteem om de onderhoudslast nog verder te verlichten.

Waterefficiëntie

Door de afgeronde wanden van de glasvezel modellen is er weinig verlies van volume, die niet efficiënt wordt gebruikt, bijvoorbeeld de ruimte onder de banken. De binnenwand dekt ook elke mogelijkheid van lekken af, wat vaker voorkomt bij zijn volledig houten tegenhangers.

Lange levensduur

Net als de romp van een boot is een hottub van glasvezel iets dat lang meegaat. Terwijl volledig houten hottubs door de veranderingen in temperatuur en de vochtniveaus kunnen gaan slijten, wordt glasvezel aanzienlijk minder beïnvloed door de verandering van de seizoenen. Dat wil niet zeggen dat het na verloop van tijd niet zal gaan slijten, maar het gaat veel langer mee. Bovendien kan het oppervlak om de 15 jaar binnen enkele uren worden hersteld met speciale polijstapparatuur. En eventuele krassen kunnen ook worden geschuurd en opgevuld.

Lichtgewicht

Een model van glasvezel is, zelfs wanneer het bekleed is met hardhout zoals bijvoorbeeld lariks, meestal lichter dan een volledig houten hottub van dezelfde grootte. Dit komt omdat het model van glasvezel geen dikke houten bodemplaat nodig heeft. Als het glasvezel model zonder de bekleding wordt gebruikt, is het nog minder zwaar – mogelijk tot twee keer lichter dan het volledig houten exemplaar.

Niet corrosief

Voor degenen die op zout gebaseerde zuiveringssystemen of gewoon zout water willen gebruiken, kan het moeilijk zijn om een hottub te kiezen die niet negatief wordt beïnvloed door het natrium in het water. Hoewel hout een goede keuze is, zal het op de lange termijn worden aangetast terwijl stalen hottubs, zelfs als ze roestvrij zijn, zullen gaan corroderen als ze zelfs maar licht worden beschadigd. Men kan de zoutbestendigheid van glasvezel beoordelen aan de hand van de honderden boten, die jaren in zoutwaterzeeën verblijven.

Belangrijkste nadelen van glasvezel hottubs:

Hogere prijs.Vanwege het dure karakter van het productieproces en de materialen die nodig zijn voor het gieten van een hottub van glasvezel, is het natuurlijk duurder dan de verschillende tegenhangers.

Beperkte vormen en maatwerk. De productie van een hottub van glasvezel is een uitgebreid proces waarvoor gespecialiseerde matrijzen nodig zijn, die duur zijn om te maken en te onderhouden. Eén mal kan wel tussen de 40.000 – 50.000 euro kosten. Elke kleine verandering in de vorm of de afmeting van de hottub vereist een nieuwe mal. Vanwege dit feit zijn de vorm en de afmetingen van de glasvezel hottubs niet zo makkelijk aan te passen als bijvoorbeeld hottubs van hout of polypropyleen.

Houtgestookte hottubs Glasvezel

3270

9.5

Mooi design!


9.5/10

Probleemloos verwarmingsproces


10.0/10

App-gecontroleerde hottub


9.0/10


Contacteer ons!
close slider
×