ALLES WAT U MOET WETEN OVER TRANSPORTVERPAKKINGEN

Uw handgemaakte buiten bubbelbad of sauna is klaar! – wat gebeurt er dan?

Voor u het weet zal u kunnen genieten van een ontspannend bad, maar eerst moet uw buiten bubbelbad of sauna zorgvuldig verpakt worden – het moet op een stevige basis geplaatst worden, ter plaatse vastgemaakt worden, en ingepakt worden met een beschermende laag. Een goed ingepakt pakket is zowel gemakkelijker te transporteren als uit te laden. Hier bij TimberIN hechten we veel belang aan verpakkingen, om ervoor te zorgen dat uw splinternieuwe buiten bubbelbad of sauna in perfecte staat bij u aankomt.

Basis

Alle buiten bubbelbaden en sauna’s worden op een stabiele basis geplaatst – een standaard euro-palet. Samengestelde baden worden verticaal geplaatst om gemakkelijker te hanteren. Grotere en langere delen van niet-samengestelde buiten bubbelbaden en sauna’s worden ook verticaal geplaatst, terwijl smallere en kortere delen horizontaal worden opgestapeld (zie hieronder).

Niet Gemonteerde Sauna Hot Tub

Bescherming en stabilisatie

Om het omhulsel van polypropyleen of glasvezel te beschermen, wordt een kartonnen plaat onder de bedekking van elk samengesteld buiten bubbelbad geplaatst. Eens het buiten bubbelbad op een euro-palet is geplaatst, wordt het bevestigd door een riem over het bad en onder het euro-palet te wikkelen en vast te maken. Hetzelfde geldt voor niet-samengestelde producten, die worden opgestapeld en dan ter plaatse worden bevestigd.

Verpakking

Als alle delen van het buiten bubbelbad of de sauna zijn bevestigd en vastgemaakt, wordt het volledige pakket grondig verpakt in beschermende plasticfolie. Dat helpt om alle delen intact te houden en beschermt het product voor cosmetische schade.

Dat is het – het veilig geplaatste, vastgemaakte en ingepakte pakket vertrekt.

Niet Gemonteerde Sauna Hot Tub

Niet Gemonteerde Sauna

Hieronder kan u de afmetingen van alle verpakte baden en sauna’s vinden.

Afmetingen van volledig verpakte producten:

Hot Tub Sauna Diameter

 

Alle nuttige informatie die u kunt vinden in onderstaande artikelen!

 

EEN BASIS VOOR JE HOT TUB VOORBEREIDEN

https://www.hottubhouten.nl

https://www.hottubhouten.nl/barrel-buitensauna-aanbieding-kopen/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *